Aktiver DNSSEC på domenet mitt

Legg til et ekstra lag med sikkerhet til domenene dine ved å oppgradere til Premium DNS og aktivere DNSSEC, Domain Name Security Extensions. Den ekstra sikkerheten legges til ved å legge ved digitale signatur (DS) -poster til domenets DNS -informasjon. GoDaddy håndterer automatisk DS -oppføringer for domenet ditt når domenet bruker GoDaddy -navneservere. Hvis domenet ditt er satt til tredjeparts navneservere og du bruker selvadministrert DNSSEC , må du legge til en DS-post for DNSSEC manuelt.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg DNSSEC framer menyikon Mer -menyen.
    velg sekundær dns
  5. Under Aktivert velger du . Du kan ikke bruke både DNSSEC og sekundær DNS med samme domenenavn.
  6. Angi e -postadressen din i feltet E -postnøkkel endrer varsler til:.
  7. Klikk på Bruk for å lagre endringene.

Vi vil håndtere alle DNSSEC -innstillingene for deg når den er aktivert, slik at du ikke trenger å gjøre noe mer. Det kan ta opptil 48 timer før DNSSEC -innstillingene dine trer i kraft globalt.