Aktivere et integrert SSL-sertifikat

Et integrert SSL-sertifikat er et standard SSL-sertifikat som er bygget inn i flere av hostingproduktene våre. Når du kjøper en Netthosting pluss-, cPanel Maximum-, Managed WordPress Ultimate- eller Managed WordPress Ecommerce-plan, blir SSL-sertifikatet automatisk aktivert. Når det aktiveres, kommer an på hvilket hostingprodukt du har.

Merk: Ikke sikker på hvilket hostingprodukt du har? Slik sjekker du det.

Merk: Hvis du oppgraderte en hostingplan som allerede har et betalt SSL-sertifikat installert, kan du fortsette å bruke det SSL-sertifikatet. Hvis du heller vil bruke det integrerte SSL-sertifikatet, avinstallerer du bare SSL-sertifikatet fra GoDaddy-hostingen din, så vil det integrerte SSL-sertifikatet installeres automatisk etterpå.

Linux-hosting og Netthosting pluss

Når hostingkontoen din er aktivert, vil vi automatisk prøve å installere det integrerte SSL-sertifikatet på hoveddomenet ditt. Slik sjekker du statusen for denne installeringen: