Aktiver en integrert SSL

En integrert SSL er en standard SSL som er innebygd i flere av våre hostingprodukter. Når du kjøper en Business Hosting, cPanel Maximum, WordPress Hosting Ultimate eller WordPress Hosting Ecommerce -plan blir SSL automatisk aktivert. Når den er aktivert, avhenger av hvilket hostingprodukt du har.

Merk: Ikke sikker på hvilket hostingprodukt du har? Slik sjekker du .

cPanel og Business Hosting

Når hostingkontoen din er aktivert, vil vi automatisk prøve å installere den integrerte SSL -en på primærdomenet ditt. Slik sjekker du statusen til denne installasjonen:

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Under Sikkerhet -delen, sjekker du statusen for SSL -sertifikatet ditt .

WordPress -hosting

Den integrerte SSL aktiveres når du kobler domenet ditt til WordPress -hostingkontoen, i stedet for når produktet konfigureres første gang. Aktiveringen kan ta opptil 30 minutter å fullføre.

Merk: Hvis domenet ditt er i en separat GoDaddy -konto eller med en tredjepart, må du kanskje bekrefte domeneeierskap .

Bruke en betalt SSL

Hvis du oppgraderte en plan som allerede hadde en betalt SSL installert, kan du ganske enkelt fortsette å bruke det gjeldende SSL -sertifikatet. Hvis du heller vil bruke Integrert SSL, kan du bare avinstallere SSL -sertifikatet fra GoDaddy -hosting, og den integrerte SSL installeres automatisk etterpå.

Merk: Den integrerte SSL -en dekker bare hoveddomenet for Business Hosting- eller cPanel Maximum -planer. Hvis du ønsker å bruke en separat betalt SSL på hostingplanen din, er det bare å aktivere og installere SSL -produktet .