Aktivere et integrert SSL-sertifikat

Et integrert SSL-sertifikat er et standard SSL-sertifikat som er bygget inn i flere av hostingproduktene våre. Når du kjøper en Hosting for bedrifter-, cPanel Maximum-, WordPress Hosting Ultimat- eller WordPress-hosting netthandelsplan, er SSL-sertifikatet automatisk aktivert. Når det aktiveres kommer an på hvilket hostingprodukt du har.

Merk: Ikke sikker på hvilket hostingprodukt du har? Slik sjekker du det.

cPanel og Hosting for bedrifter

Når hostingkontoen din er aktivert, vil vi automatisk prøve å installere det integrerte SSL-sertifikatet på hoveddomenet ditt. Slik sjekker du statusen for denne installeringen:

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Under Sikkerhet-avsnittet sjekker du statusen på SSL-sertifikatet ditt.

WordPress-hosting

Det integrerte SSL-sertifikatet aktiveres når du legger domenet ditt til WordPress-hostingkontoen din, i stedet for når produktet først konfigureres. Det kan ta opptil 30 minutter å fullføre aktiveringen.

Merk: Hvis domenet ditt er på en separat GoDaddy-konto eller hos en tredjepart, må du kanskje verifisere domeneeierskap.

Bruke et betalt SSL-sertifikat

Hvis du oppgraderte en plan som allerede har et betalt SSL-sertifikat installert, kan du simpelthen bruke det gjeldende SSL-sertifikatet. Hvis du heller vil bruke det integrerte SSL-sertifikatet, avinstallerer du bare SSL-sertifikatet fra GoDaddy-hostingen din, så vil det integrerte SSL-sertifikatet installeres automatisk etterpå.

Merk: Det integrerte SSL-sertifikatet vil kun dekke hoveddomenet på Hosting for bedrifter- eller cPanel Maximum-planer. Hvis du ønsker å bruke et separat betalt SSL-sertifikat på hostingplanen din, aktiverer og installerer du bare SSL-produktet.