Aktiver feilsøking i WordPress

Hvis du setter WP_DEBUG til true i wp-config.php, aktiveres feilsøking i hele WordPress. Dette vil føre til at alle PHP-feil, advarsler og merknader vises.

Det anbefales på det sterkeste at WP_DEBUG og WP_DEBUG_LOG settes til true under utvikling for å oppdage feil som ellers kanskje ikke vises når de er satt til false. Dette er spesielt nyttig under utviklingen av egendefinerte moduler, da css/js for gjeldende oppsett blir oppdatert på hver sideinnlasting i stedet for hurtigbufret slik den er som standard.

1. Rediger wp-config.php for nettstedet ditt. ( cPanel / Plesk / Nett og klassisk / Administrert WordPress / VPS )
  2. Endre dette fra falsk
    definer('WP_DEBUG', false);
    til sann
    define('WP_DEBUG', true);
  3. På følgene linje skriver du
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
  4. Lagre endringene dine.
  5. Besøk nettstedet ditt ved bruk av en nettleser for å utløse feilsøkingsloggen.
  6. Ved hjelp av redigeringsprogrammet til hostingkontoen din åpner du /wp-content/debug.log.
  7. Gjennomgå innholdet i feilsøkingsloggen for å identifisere problemet til en spesifikk plugin-modul, et tema eller konfigureringsalternativ som kan forårsake et problem.

Merk: For Administrert WordPress Pro-planer, vil det å angi WP_DEBUG til true deaktivere CDN (innholdsleveringsnettverk) for å hjelpe med feilsøking av nettstedet. Du kan aktivere CDN på nytt ved å angi WP_DEBUG til false.

Når du er ferdig med utvikling eller feilsøking, bør du angi WP_DEBUG og WP_DEBUG_LOG til false, og fjern deretter debug.log-filen.