Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Aktiver GoDaddy Studio -kontoen min

Det tar mindre enn 5 minutter å aktivere den nye GoDaddy -kontoen din.

Merk: Hvis du allerede har en GoDaddy -konto, logger du på med disse detaljene - du trenger ikke opprette en ny GoDaddy -konto.

1. Oppdater Over -appen til den nyeste versjonen. Den vil nå bli kalt GoDaddy Studio.
  2. Åpne GoDaddy Studio -appen din. Du vil legge merke til den nye logoen og navnet vårt.
  3. Når du blir bedt om det, følger du instruksjonene for å aktivere den nye kontoen din. Dette kan ikke skje umiddelbart.
  1. Gå til GoDaddy Studio .
  2. Hvis du har en eksisterende Over -konto: På venstre side av skjermen velger du Jeg har en Over -konto .
  3. Hvis du ikke har en eksisterende Over -konto: Velg Opprett ny konto til høyre for skjermen.

4. Prosjektskjermen din
  5. Følg instruksjonene for å opprette den nye kontoen din.

Vi overfører automatisk prosjektene dine til den nye kontoen din.