Aktiver kunders produktvurdering med Yotpo

Du kan koble nettstedet ditt til Yotpo for å gjøre det mulig for kundene dine å rangere produkter og skrive anmeldelser. Når kundene har kjøpt et produkt, kan du sende dem en e-post for å be dem om å skrive en produktanmeldelse. Deretter kan du moderere anmeldelsene.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din, og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Oversikt i Butikk-menyen.
    oversikt over nettbutikk-aktiverte vurderinger
  3. I vinduet Neste trinn klikker du på Aktiver vurderinger under Aktiver produktvurderinger.
    nettbutikk-aktiverte produktvurderinger
  4. Klikk på Slå på i vinduet Produktvurderinger.
  5. Angi e-postadressen du vil ha vurderingene sendt til, i vinduet Bygg opp tillitt med produktvurderinger, og klikk deretter på Aktiver.
    nettbutikk-aktiverte vurderinger
  6. Du har nå aktivert Yotpo for produktvurderingene dine. Klikk på Administrer vurderinger for å administrere vurderingene dine med Yotpo.
    administrer vurderinger for nettbutikk-aktiverte vurderinger