Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Aktiver mitt nøkkelferdige nettbutikk -tema

Trinn 5 i serien Administrert WordPress for forhandlere.

Vis frem din unike merkevareidentitet med Turnkey Storefront -temaet. Det nøkkelferdige nettbutikk -temaet er valgfritt, men det gir deg kontroll over nettbutikkens layout, småprogram, sosiale medier og mer.

1. Logg på GoDaddy -kontoen din og åpne produktet ditt. ( Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt? )
  2. Hold markøren over Utseende og klikk på Temaer .
    Klikk på Temaer
  3. Klikk på Legg til ny .
    Klikk på Legg til ny
  4. Søk etter Forhandler eller Nøkkelferdig butikk .
  5. Klikk på Installer .
  6. Klikk på Aktiver .
    Klikk på Aktiver
  7. Klikk på Tilpass for å redigere nettstedet.

Merk: Du kan også laste ned temaet Nøkkelferdig butikk.