Aktiver moderne autentisering for Microsoft Office 2013 på Windows -enheter

Grunnleggende autentisering gjør det lettere for angripere å fange inn brukerlegitimasjon, noe som øker risikoen for at stjålet legitimasjon blir gjenbrukt mot andre endepunkter eller tjenester. Grunnleggende autentisering er en utdatert industristandard, derfor må du gå fra apper som bruker grunnleggende autentisering til moderne autentisering.

Hva endrer seg?

Muligheten til å bruke grunnleggende autentisering i Exchange Online for Exchange ActiveSync (EAS), POP, IMAP, ekstern PowerShell, Exchange Web Services (EWS), frakoblet adressebok (OAB), Outlook for Windows og Mac blir fjernet.

Denne avgjørelsen krever at du flytter fra apper som bruker grunnleggende autentisering til apper som bruker moderne autentisering.

Lær mer om avvikling av grunnleggende autentisering i Exchange Online .

Hvorfor du må gjøre endringen

Microsoft Office 2013 på Microsoft Windows -datamaskiner støtter moderne autentisering. Men for å slå den på må du konfigurere spesifikke registernøkler.

Hva du trenger å gjøre

Følg trinnene i denne artikkelen for å aktivere Moderne godkjenning for Office 2013 på Windows -enheter .

Merk: Care -teamet vårt kan ikke veilede deg gjennom å gjøre registerendringer. (Støtteerklæring)