Aktiver rot- eller administratortilgang til min 4. generasjon-server

Følg disse trinnene for å aktivere rot-tilgang (sudo-bruker eller stedfortredende bruker / superbruker) til den helt eller delvis administrerte serveren din. Det kan hende at du trenger en slik tilgang for å kunne installere programmer eller utføre endringer på høyt nivå til serverkonfigurasjonen din.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på ServereMine produkter-siden, og klikk på Administrer ved siden av serveren du vil bruke.
  3. Klikk på Administrer ved siden av Administratortilgang i Innstillinger-delen.
  4. Velg Aktiver administratortilgang (sudo-tilgang til rotkonto), og klikk deretter på Lagre. I Innstillinger-delen er Administratortilgangaktivert.