Aktiver SSH

SSH er en sikker metode for tilkobling til hostingkontoen din for å laste opp filer, flytte filer og utføre kommandoer. Kunder som bruker betalte Linux delt hosting-kontoer kan aktivere disse.

Når du aktiverer SSH, er den aktivert for den primære FTP-brukeren knyttet til kontoen.

Slik aktiverer du SSH på Linux delt hostingkonto

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  3. Klikk på SSH-tilgang.
  4. Klikk på Aktiver.

Du kan nå logge deg på cPanel med påloggingsinformasjonen til den primære FTP-brukeren din (mer informasjon).

For mer informasjon, se Koble til serveren eller delt hosting-kontoen din med SSH.