Aktiver SSH

SSH er en sikker metode for tilkobling til hostingkontoen din for å laste opp filer, flytte filer og utføre kommandoer. Kunder som bruker betalte Linux delt hosting-kontoer kan aktivere disse.

Når du aktiverer SSH, er den aktivert for den primære FTP-brukeren knyttet til kontoen.

Slik aktiverer du SSH på Linux delt hostingkonto

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  3. Klikk på SSH-tilgang.
  4. Klikk på Aktiver.

Du kan nå logge deg på cPanel med påloggingsinformasjonen til den primære FTP-brukeren din (mer informasjon).

For mer informasjon, se Koble til serveren eller delt hosting-kontoen din med SSH.