Administrert WordPress Hjelp

Aktiver SSH

Du kan aktivere Secure Shell (SSH) for Administrert WordPress-kontoen din. SSH er en sikker metode for å koble til hostingkontoen din for å administrere WordPress eksternt gjennom WordPress Command Line Interface (WPCLI) i tillegg til standard Linux-kommandoer.

Merk: SSH-tilgang er ikke tilgjengelig på Basic-planer. Oppgrader din Administrert WordPress Basic-plan for å aktivere SSH.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil aktivere SSH på, velger du Innstillinger fra menyikon-menyen.

velg innstillinger
  4. I avsnittet Produksjonsnettsted, velger du Vis mer.
    velg vis mer
  5. Ved siden av SSH aktiverer du SSH-vekslebryteren. Det var det!