Administrert WordPress Hjelp

Aktiver SSH

Du kan aktivere SSH i Administrert WordPress-kontoen din. SSH er en sikker metode for tilkobling til hostingkontoen din for å laste opp og flytte filer samt utføre kommandoer ved bruk av kommandolinjen i Linux.

Merk: SSH-tilgang er bare tilgjengelig for Deluxe-, Ultimate-, Developer- og Pro-abonnementer på Administrert WordPress. SSH-tilgang er ikke tilgjengelig for Basic-abonnementer på Administrert WordPress.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrerte WordPress-nettstederMine produkter-siden.
  3. Klikk på ikonet med tre prikker for nettstedet i listen WordPress-nettsteder, og velg Innstillinger.
  4. For Deluxe-, Ultimate- eller Developer -planer: I delen Innstillinger klikker du på SSH -bryteren slik at den står aktivert . Du er ferdig!

For Pro-abonnementer (kun tilgjengelig i USA og Canada): Klikk på Administrer ved siden av SFTP/SSH-tilgang i delen Innstillinger, og fortsett til neste trinn.

5. Klikk på SFTP/SSH-tilgang-bryteren for å slå den .
  6. Angi et nytt passord , og klikk deretter på Fullfør konfigurering . Når vi er ferdig, noterer du vertsnavnet , brukernavnet og passordet ditt . Du bruker disse legitimasjonene for å logge på andre programmer (for eksempel FileZilla eller phpMyAdmin) for andre oppgaver.