Aktiver SSH

Du kan aktivere SSH i Administrert WordPress-kontoen din. SSH er en sikker metode for tilkobling til hostingkontoen din for å laste opp og flytte filer samt utføre kommandoer ved bruk av kommandolinjen i Linux.

Merk: SSH-tilgang er bare tilgjengelig for Deluxe-, Ultimate-, Developer- og Pro-abonnementer på Administrert WordPress. SSH-tilgang er ikke tilgjengelig for Basic-abonnementer på Administrert WordPress.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrerte WordPress-nettstederMine produkter-siden.
  3. Klikk på ikonet med tre prikker for nettstedet i listen WordPress-nettsteder, og velg Innstillinger.
  4. For Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer-abonnementer: Klikk på SSH-bryteren under delen Innstillinger, slik at den endres til Aktivert. Det var det!

For Pro-abonnementer (kun tilgjengelig i USA og Canada): Klikk på Administrer ved siden av SFTP/SSH-tilgang i delen Innstillinger, og fortsett til neste trinn.

5. Klikk på SFTP/SSH-tilgang-bryteren for å slå den .
  6. Enter a New Password, and then click Complete Setup. When we're done, note your Hostname, Username, and Password - you'll use these credentials to log in to other applications (like FileZilla or phpMyAdmin) for other tasks.