Aktiver SSH

SSH er en sikker metode for tilkobling til hostingkontoen din for å laste opp filer, flytte filer og utføre kommandoer. Kunder som bruker betalte Linux delt hosting-kontoer kan aktivere disse.

Når du aktiverer SSH, er den aktivert for den primære FTP-brukeren knyttet til kontoen.

Slik aktiverer du SSH på Linux delt hostingkonto

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Fra Innstillinger -menyen velger du SSH.
  5. Oppgi telefonnummeret ditt og klikk deretter på Aktiver. Vårt hostingdriftsteam vil ringe deg om ca. 10 minutter med en PIN-kode.
  6. Angi PIN-koden nedenfor og klikk på Verifiser for å aktivere SSH for kontoen din.

Det kan ta opp til 72 timer for oss å aktivere SSH for kontoen din. I løpet av denne tiden, vil du kanskje ikke ha tilgang til kontoen ettersom den er flyttet til en ny server.

For mer informasjon, se Koble til serveren eller delt hosting-kontoen din med SSH.