Aktiver tilleggsdomener i en cPanel-konto på min 4. generasjon-server

Når du bruker standardinnstillingene for å legge en cPanel-konto til 4. generasjon-serveren din via WHM, kan du ikke legge til tilleggsdomener. Det er enkelt å endre på denne innstillingen slik at du kan bruke så mange tilleggsdomener du selv vil.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon-serveren du vil bruke.
  3. Klikk på Start WHM.
  4. Velg Kontofunksjoner > Endre en konto på hovedsiden for WHM, og velg deretter kontoen fra listen og klikk på Endre. Eller hvis du bare har én konto, kan du fortsette med det neste trinnet.
  5. I Ressursgrenser-delen ved siden av Tilleggsdomener angir du et nummer for å konfigurere antallet tilleggsdomener for denne kontoen, eller du kan velge Ubegrenset.
  6. Klikk på Lagre nederst på Endre en konto-siden.