Aktivere hurtigbufring på Windows -hostingkontoen din ved hjelp av clientCache

Med våre Windows -hostingkontoer kan du opprette hurtigbufreregler for å forbedre nettstedets hastighet ved å bruke clientCache i Web.config -filen.

Microsoft har instruksjoner om å implementere clientCache her , i tillegg til mer detaljert informasjon om elementet her .

Eksempel

Microsoft bruker følgende eksempelkode i en Web.config for å aktivere hurtigbufring:

konfigurering > system.webServer > staticContent > clientCache cacheControlMode = "UseExpires" httpExpires = "Tirsdag 19. januar 2038 03:14:07 GMT" / > /staticContent > /system.webServer > /konfigurering >

Dette vil hurtigbufre innholdet du definerer som statisk frem til 19. januar 2038.