Aktivere og deaktivere plugin-moduler i WordPress

WordPress tilbyr et stort antall plugin-moduler, slik at du kan tilføye funksjonalitet til nettstedet ditt. De varierer fra kommentarfiltre for søppelpostfiltrering til å hjelpe deg med å utvikle sosiale nettverk i liten skala.

Slik aktiverer du en plugin-modul

1. Logge på WordPress.
  2. Fra menyen til venstre velger du Plugin-moduler og deretter Legg til nye .
  3. I søkefeltet skriver du inn plugin -modulen du ønsker og velger Installer nå .
  4. Når plugin -modulen er ferdig installert, velger du Aktiver .

Hvordan du administrerer og bruker plugin -modulen er avhengig av utvikleren. Du kan vise alle installerte plugin -moduler ved å velge Plugin -moduler på menyen.

Merk: Noen WordPress -plugin -moduler kan redusere ytelsen til nettstedet ditt. Å deaktivere plugin -moduler og deretter teste ytelsen til nettstedet ditt igjen kan hjelpe deg med å feilsøke hastighetsproblemer.

Slik deaktiverer du WordPress-plugin-moduler

1. Logge på WordPress.
  2. Velg Plugin-moduler fra menyen til venstre.
  3. Velg alle plugin -modulene du vil deaktivere.
  4. Fra massehandlinger rullegardinmenyen, velg Deaktiver, og velg deretter Bruk.