Aktivere og deaktivere plugin-moduler i WordPress

WordPress tilbyr et stort antall plugin-moduler, slik at du kan tilføye funksjonalitet til nettstedet ditt. De varierer fra kommentarfiltre for søppelpostfiltrering til å hjelpe deg med å utvikle sosiale nettverk i liten skala.

Slik aktiverer du en plugin-modul

1. Logge på WordPress.
  2. Klikk på Plugin-moduler.
  3. Klikk på Legg til ny.
  4. Søk etter plugin-modulen du ønsker å bruke. Deretter klikker du på Installer nå.
  5. Klikk på Aktiver plugin-modul.

Hvordan du administrerer og bruker plugin-modulen kommer an på utvikleren. Du kan vise alle de plugin-modulene som for øyeblikket er installert ved å klikke på Plugin-moduler i menyen.

Noen WordPress-plugin-moduler kan bremse ytelsen til nettstedet ditt. Å deaktivere plugin-modulene, og deretter teste ytelsen til nettstedet ditt igjen, kan hjelpe deg med å feilsøke hastighetsproblemer. Du finner mer informasjon i Feilsøke problemer med WordPress.

Slik deaktiverer du WordPress-plugin-moduler

1. Logge på WordPress.
  2. Klikk på Plugin-moduler.
  3. Velg alle plugin-modulene du ønsker å deaktivere. Deretter, fra menyen Massehandling, velger du Deaktiver. Deretter klikker du på Bruk.