Aktivere SSI for HTM- og HTML -filer til Plesk delt hosting -kontoer

Plesk gir opprinnelig støtte for Server Side Include -skripting for SHTML-, HTML- og HTM -filer.

Slik aktiverer du SSI -støtte for HTML- og HTM -filer

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. Klikk på Hosting -innstillinger ved siden av domenet du ønsker å bruke.
  5. I delen Web Scripting and Statistics (Nettskripting og statistikk ) velger du både SSI -støtte og (bruk SSI for *.htm-, *.html -filer) .
  6. Klikk på OK.

Hvis SSI -skripting fremdeles ikke fungerer, må du kanskje legge til følgende behandler i he system.webServer -delen av Web.config -filen:

håndterere > add name = "SSINC-html" path = "*. html" verb = "*" modules = "ServerSideIncludeModule" resourceType = "File" requireAccess = "Skript" / > /handlers >