Aktivere SSL-kreditten min

Merk: Hvis SSL-sertifikatet ditt er en del av en Nettsteder + Markedsføring eller Pro WordPress-hostingkonto, trenger du ikke å gjøre dette. Vi tar oss av aktiveringen og installasjonen for deg.

Etter at du kjøper et SSL-sertifikat, vil det dukke opp en kreditt i kontoen din frem til du er klar til å bruke den. Når du er klar til å forespørre SSL-sertifikatet, må du først aktivere SSL-sertifikat-kreditten din.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Klikk på SSL-sertifikater.
  3. Klikk på Konfigurer ved siden av SSL-sertifikatet du ønsker å bruke.
  4. Hvis du har flere kreditter, velger du kreditten du ønsker å bruke. Deretter klikker du Konfigurer.
  5. Oppdater siden. Du skal høre til å se et Nytt sertifikat. Hvis du ikke gjør det, fortsetter du å oppdatere siden til du ser det.