GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Alt om automatiske svartjenester

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Hva er en automatisk svartjeneste?

Disse kampanjene er en fantastisk anledning til å sende en rekke intervallbaserte e-poster til folk automatisk når de legges til en spesifikk abonnentsliste. De er perfekt egnet for å sende ut velkomst-e-poster, oppfølginger eller en rekke e-poster om et spesifikt emne.

En automatisk svartjeneste består av e-poster du oppretter, legger i en viss rekkefølge og deretter angir intervallet for når de skal sendes ut. Du kan aktivere den automatiske svartjenesten via Tillegg-menyen øverst på skjermen. Det er bare å velge Legg til mer og deretter finne alternativet for den automatiske svartjenesten.

Hvorfor skal jeg bruke automatiske svartjenester?

En automatisk svartjeneste skiller seg fra en vanlig e-post fordi det er en automatisk e-postkjede. Du konfigurerer den én gang, og deretter vil alle som legges til den spesifikke listen begynne å motta kampanjen din.

En vanlig planlagt e-post er bare en én enkelt e-post du sender ut til listen din på en spesifikk dato. Den automatiske svartjenesten vil derimot sende ut en rekke e-poster, i henhold til din angitte rekkefølge og hyppighet, fra og med når abonnenten registrerer seg. Du konfigurerer hvordan det fungerer, og så trenger du ikke å gjøre noe mer med det!

Fordi den er automatisk og forhåndsinnstilt er den automatiske svartjenesten perfekt for:

• automatiserte velkomst-e-poster når noen abonnerer på innholdet ditt
  • levere en nedlastbar påmeldingsgave
  • et pensum eller en rekke undervisnings-e-poster
  • en serie daglige sitater eller inspirerende utsagn
  • påminnelser o.l. til abonnementene dine
  1. Hvis du ikke har gjort det allerede, logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Aktiver funksjonen under Tillegg øverst på hver skjerm. Velg Legg til mer og rull deretter til alternativet Automatisk svartjeneste. Aktiver det, og klikk deretter på Konfigurer det. Etter at du har aktivert tillegget, kan du finne Automatiske svartjenester-alternativet under Tillegg-menyen.
  3. Klikk på Ny automatisk svartjeneste og angi innstillingene dine på Opprett en ny automatisk svartjeneste-skjermen. Disse omfatter:
    • Navnet på hele den automatiske svartjenesten
    • Listen knyttet til den automatiske svartjenesten (KAN IKKE redigeres).
    • Standardintervallet mellom e-postene (KAN redigeres)
    • Om den første e-posten skal sendes øyeblikkelig eller ikke
    • Om den automatiske svartjenesten skal sendes ut i helgene
  4. Klikk på Opprett min automatiske svartjeneste! for å lagre disse innstillingene. Klikk deretter Legg til den første kampanjen , og velg Skriv ny for å opprette de individuelle e -postene. Dette er akkurat det samme som å lage en vanlig kampanje.
  5. Angi utsendelsesdetaljene for hver e -post du oppretter. Dette inkluderer alle de vanlige opplysninger om sending av e -post, intervallet som skal brukes til å sende e -posten, og om den første e -posten skal sendes eller ikke umiddelbart etter at noen abonnerer.
  6. Etter at du har fullført den første e-posten, klikk på Legg til enda en kampanje og gjenta til du har alle opprettet alle e-postene for den automatiske svartjenesten. Du kan når som helst gå tilbake og endre intervallene mellom dem.
  7. Sjekk at alt ser bra ut, og klikk på Start eller Kjør. Alle som allerede står på den tilknyttede listen, vil bli behandlet som om de nettopp har registrert seg, og de vil begynne å motta kampanjen din. Alle som legges til senere vil starte kampanjen på dette tidspunktet.

Og hvordan fungerer intervallene?

Intervallene for den automatiske svartjenesten er bare tidsperioden GoDaddy Email Marketing venter før neste e-post i kampanjen sendes ut. Du kan angi standard intervall mellom e-poster med én gang du oppretter den automatiske svartjenesten. Du kan også justere dem individuelt senere.

For første kampanje i den automatiske svartjenesten din kan du velge om du vil sende den øyeblikkelig etter at personen abonnerer på listen din eller ikke. For alle andre e-poster uttrykkes intervallet i tiden som har gått siden personen mottok FORRIGE e-post.

Slik endrer du intervallene

1. Under Tillegg går du til Automatiske svartjenester.
  2. Klikk på Rediger på den individuelle automatiske svartjenesten.
  3. Klikk på Innstillinger under kampanjen du vil endre.
  4. Endre intervallet ved hjelp av knappene øverst. For den aller første e-posten i den automatiske svartjenesten vil du kunne velge om du vil sende den øyeblikkelig eller ikke.

Slik starter eller stanser du en automatisk svartjeneste

Når du først oppretter en automatisk svartjeneste, står den på pause. Du må starte den manuelt når du er klar til å dele den med verden. Du kan starte den fra to forskjellige steder:

Gå til Automatiske svartjenester-området ditt.

• Klikk på Kjør under hvilken som helst av miniatyrbildene for automatisk svartjeneste, ELLER:
  • Hvis du allerede er i en spesifikk automatisk svartjeneste, klikk på Start øverst til høyre.

Hvis kampanjen din allerede er i gang, kan du også pause den når som helst. Det gjør du på akkurat de samme to måtene som da du startet den!

Gå til Automatiske svartjenester-området ditt.

• Klikk på Pause under et av miniatyrbildene for kampanjene dine, ELLER:
  • Hvis du allerede er i en automatisk svartjeneste, klikk på Pause øverst til høyre.

Slik gjør du en vanlig kampanje om til en e-post fra en automatisk svartjeneste

Du kan faktisk klone hvilken som helst vanlig kampanje du oppretter, rett inn i en automatisk svartjeneste. Den automatiske svartjenesten må allerede være opprettet, slik at kampanjen lett kan klones inn i den.

1. Klikk på saueklone-knappen under kampanje-miniatyrbildet for e-posen du vil konvertere til en e-post i en automatisk svartjeneste.
  2. Velg alternativet Automatisk svartjeneste, og velg deretter den spesifikke svartjenesten du vil klone den inn i.
  3. Klikk på Klon, og så er det gjort!

Hvordan kobler jeg registreringsskjemaet mitt sammen med en automatisk svartjeneste?

Dette er trolig den vanligste bruken av Autosvar-funksjonen, eller egentlig en hvilken som helst hvilken som helst funksjon for automatisk svartjeneste generelt. Når noe spennende skjer (noen abonnerer på listen din), vil du reagere (send dem en velkomst -e -post)! Hvem gjør det ikke? For å være sikker på at velkomst -e -postkampanjen din sendes automatisk til de nye abonnentene, må du bare koble registreringsskjemaet til den samme listen som er knyttet til den automatiske svartjenesten.

Slik kobler du registreringsskjemaet ditt til en automatisk svartjeneste

Du kan kun knytte én enkelt liste til hver av kampanjene dine, men du kan ha flere lister (eller ingen!) knyttet til hvert av registreringsskjemaene dine:

1. Klikk på Registreringsskjemaer øverst på skjermen din.
  2. Klikk på Rediger under det spesifikke registreringsskjemaet ditt for å redigere hvilke lister som er tilkoblet.
  3. Sjekk at listen din for automatisk svartjeneste er koblet til registreringsskjemaet ditt, og at kampanjen din kjører, så er alt klappet og klart!

For mer detaljerte instruksjoner, sjekk ut trinnvis veiledning for å koble registreringsskjemaer og automatiske svartjenester.