Tillat kundene på nettstedet mitt å opprett kontoer

Når du aktiverer medlemkontofunksjonen til Websites + Marketing, så gjør du ting lettere for både kundene dine og deg selv:

• Kunde kan lagre eller endre shipping- eller profilinformasjon for å gjøre betaling raskere.
  • De kan også sjekke statusen til ordrene og avtalene deres.
  • Som en nettstedeier, kan du gi kunder og medlemmer tilgang til private sider med salgkampanjer og annen kampanjeinformasjon.

Kunder kan fremdeles kjøpe produktene dine eller registrere seg for arrangementer og avtaler selv om medlemskontofunksjonen ikke er aktivert. De kan derimot ikke se sine egne frakt- eller profilopplysninger.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing-nettsteder og velg nettstedet ditt.
  3. På instrumentbordet utvider du Tilkoblinger og velger Innstillinger.
  4. Aktiver vekslebryteren Medlemskontoer.
  5. Velg Aksepter for å publisere nettstedet ditt.
  6. Du kan nå kontrollere tilgang til private sider.
    • For å gi alle medlemmer tilgang til dine private meldinger: Velg Alle kan opprette en konto for å få tilgang til mine private sider.
    • For å velge hvilke medlemmer som har tilgang til spesifikke private sider: Velg Kun personer jeg inviterer kan få tilgang til mine private sider. Folk som har blitt invitert til å se de private sidene dine vil motta en e-post med en kobling for kontoaktivering. Vedkommende bruker koblingen til å opprette et kontopassord, uavhengig av å være et medlem (administrering av frakt og avtaler).

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Er du fremdeles ikke sikker på om du burde aktivere medlemskap? Ting å ta med i beregningen:
    • Du vil kunne opprette private områder som hjelper deg med å informere brukergrupper på en enkel måte – men husk at du ikke vil kunne velge hvilke medlemmer som har tilgang til hvilke sider. Alle medlemmer vil kunne se alle private sider.
    • Aktivering av medlemskap medfører litt mer administrasjon fra deg, f.eks. godkjenning av tilgang.
    • Men du sparer også litt tid siden alle kan se profilen sin og forsendelsene sine.
  • Finn ut mer om hva du kan gjøre med Websites + Marketing