Allow search engine indexing in WordPress

To help improve SEO ranking, follow these steps to make sure your WordPress site allows search engine indexing.

  1. Log into WordPress.
  2. Click Settings > Reading.
  3. Make sure Discourage search engines from indexing this site is not selected.

More info

More info about WPPS.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.