Alternativer for videresending for Microsoft 365 -e -postadressen min

En vanlig e -postadresse er en type konto som lar deg sende, motta og vise e -posten din. Vanlige e -postadresser har også en valgfri videresendingsfunksjon som automatisk kan omdirigere e -posten din til en annen innboks. Hvis det er lagt til, lar Microsoft 365 deg også beholde en kopi av den videresendte meldingen i den opprinnelige innboksen, slik at e -posten vil være begge steder.

Eksempel: Du kan videresende meldinger som kommer til jane@coolexample.com til janepointsman@gmail.com .

Hva vil du gjøre?Hvordan gjøre det
Videresend Microsoft 365 -e -posten din til en annen e -postkonto.Konfigurer videresending fra Microsoft 365 -kontoen din
Videresend andre e -postkontoer til Microsoft 365 -e -posten din.Konfigurer videresending fra en annen e -postleverandør
Videresend en e -post som et vedlegg.Legg ved meldinger til andre meldinger i Outlook