Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Bruker jeg Mine servere eller Hosting-kontrollsenter (Hosting Control Panel)?

Vi har to forskjellige grensesnitt for å administrere serverne våre:

• Min server er det gjeldende administrerte grensesnittet
  • Hosting Control Panel er det gamle systemet
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Sammenlign med følgende tabell for å bestemme hvilket grensesnitt serveren din bruker, basert på produktbeskrivelsen som vises under servernavnet:
    EtikettGrensesnitt
    [Nivå] Administrert VPS [Operativsystem]Min server
    Virtuell privat serverMin server
    [X] GB Dedikert serverMin server
    Virtuell privat Hosting [Operativsystem]Hosting Control Panel
    [Nivå] Dedikert hosting [Operativsystem]Hosting Control Panel
    Dedikert server (månedlig)Hosting Control Panel

Eksempelverdier for [nivå] omfatter følgende:

• Verdi
  • Economy
  • Deluxe
  • Premium

[Operativsystem] vil enten vises som:

• Linux
  • Vinduer