Analysere nettstedsinnhold

Ved å bruke Search Engine Visibility kan du videre analysere innholdet på nettsidene dine for å sikre deg at du bruker nøkkelordene som har størst sjanse til å forbedre rangeringen din.

Slik analyserer du nettstedsinnhold med Search Engine Visibility

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Search Engine Visibility.
  3. Klikk på Administrer på kontoen du vil bruke. Search Engine Visibility Manager åpnes.
  4. Fra Optimaliser-fanen klikker du på Analyze Content (Analyser innhold) og deretter Kom i gang.
  5. Bruk knappene Tilbake og Neste for å velge siden du vil analysere.
  6. Klikk på Rescan (Skann på nytt).
  7. Innholdsresultatet viser:
    • Nøkkelordene dine – en oppføring av de Search Engine Visibility-lagrede nøkkelordene dine.
    • Hyppighet – hvor ofte et bestemt nøkkelord finnes i innholdet på nettsiden.
    • Tetthet – prosentandelen av gangene nøkkelordene brukes i de totale indeksbare ordene på en nettside. Optimal tetthet for nøkkelord er 2,5 til 4 prosent.

Fortsett med å analysere innholdet til du har gjennomgått alle sidene til nettstedet ditt og funnet de beste nøkkelordene. Bruk området How search engines see you (Slik ser søkemotorer deg) til å vise den faktiske metningen av ord og fraser på nettsiden din. Med denne informasjonen kan du bestemme om du trenger å oppdatere de lagrede nøkkelordene eller endre på innholdet på nettstedet ditt.

Når du har oppdatert metataggene og innholdet på nettstedet ditt, kan du klikke på Rescan (Skann på nytt) for å se oppdaterte resultater.