Legg til min Microsoft 365-e-postadresse i Samsung E-post på Android

Trinn 3 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Merk: Vi anbefaler å bruke Outlook-appen for Android. Bruk telefonens kamera for å skanne denne QR-koden for å få Outlook.
qr-kode for nedlastning av microsoft outlook-appen

Legg til Microsoft 365-e-postkontoen i Samsung Email-appen for Android. Ha kontroll på e-posten uansett hvor du er.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post.

1. Åpne Samsung Email.
    Hvit konvolutt på rød bakgrunn med E-post skrevet under
  2. Hvis du er en ny bruker, går du til trinn 3. Ellers trykk på Tre horisontale linjer stablet på hverandre Meny, innstillinger-tannhjul innstillingsmeny Innstillinger og deretter Legg til konto.
  3. Trykk på Microsoft365.
    Skjerm med ulike alternativer for e-postklient, inkludert Microsoft365 med rød firkant
  4. Skriv inn e-postadressen din for Microsoft 365, og trykk deretter på Neste.
  5. Angi passordet for Microsoft 365, og trykk deretter på Logg på. Du må kanskje velge kontotypen din som Arbeid eller skole, ikke Privat, for å fortsette.
    Angi passordet for e-post og logg på
  6. Merk: Hvis du har glemt passordet til e-posten, kan du tilbakestille det.
  7. Hvis administratoren din aktiverte godkjenning med flere faktorer (MFA), verifiserer du kontoen din eller konfigurerer autentiseringsappen.
  8. Hvis Microsoft ikke finner kontoen din, blir du bedt om å skrive inn opplysningene manuelt:
    • Brukernavn: e-postadressen din for Microsoft 365
    • Passord: passordet ditt for Microsoft 365
    • ‌‌Server: outlook.office365.com
    • Domene\brukernavn: \[e-postadressen for Microsoft 365] (eksempel: \jane@braeksempel.com)
  9. Trykk på Fortsett hvis du blir spurt om du prøver å logge på Samsung e-post.
  10. Trykk på Aksepter når du blir bedt om å gi tilgang.
    • Hvis du er administrator, kan du hake av i avmerkingsboksen ved siden av Samtykke på vegne av organisasjonen din, slik at de andre brukerne ikke ser denne meldingen.
      Merk av i boksen, og Godta
  11. Hvis du blir bedt om å bruke sikkerhetsinnstillinger, trykker du på Bruk.
  12. Gå til Manuell konfigurering, og trykk på Ferdig. Du kan komme tilbake og redigere disse innstillingene når som helst.
    Manuell konfigurering og Ferdig-knappen
  13. Hvis du blir bedt om å aktivere sikkerhetsfunksjoner på enheten, trykker du på Aktiver.
    Aktiver, avinstaller eller kanseller sikkerhetsfunksjoner på enheten
  14. (Valgfritt) Rediger Kontonavn. Dette navnet er synlig for mottakere når du sender e-post, så du vil kanskje foretrekke å bruke forretningsnavnet ditt her.
    Skriv inn navnet ditt, trykk og Ferdig
  15. Trykk på Ferdig .

Microsoft 365 er nå konfigurert på Samsung Email-appen, og du vil se den i innboksen din.

Relatert trinn

• Hvis Microsoft ikke finner kontoen din, og du blir bedt om å angi opplysningene dine, må du påse at automatisk oppdaging av CNAME-oppføring er i DNS-innstillingene. Hvis den ikke er det, legger du til en CNAME-oppføring med automatisk oppdagelse for Navn og autodiscover.outlook.com for Verdi.