Legg til min Workspace Email i Samsung E-post på Android

Trinn 4 i Konfigurer arbeids-e-postkonto-serien.

Legg til arbeids-e-postkontoen din i Samsung E-post på Android-enheten din. Deretter kan du sende og motta e-post for bedrifter via telefonen din.

1. Åpne E-post-appen din.
    Hvit konvolutt på rød bakgrunn med E-post skrevet under
    • Ny bruker: du ser E-postkonfigurering-skjermbildet.
    • Eksisterende bruker: velg Tre horisontale linjer stablet på hverandre Meny, trykk på Innstillinger og velg Legg til konto.
  2. E-postkonfigurering-skjermbildet velger du Annet.
    Velg Annet alternativ for konfigurering av e-post
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet, og klikk på Logg på.
    Angi e-postadresse og passord, og trykk på Logg på
  4. Din e-postapp for Samsung registrerer e-postkontoinnstillingene dine automatisk. Etter dette begynner e-postinnboksen din å lastes inn på Android-enheten din.

E-postadressen din er på Android-enheten din, og alt er klart! Hvis du vil legge til e-posten din på en annen enhet, klikker du på Forrige. Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Feilsøking

• Hvis Android ikke kan registrere e-postkontoen din automatisk, prøv å skrive inn følgende server- og portinnstillinger:
    • Innkommende IMAP-server: imap.secureserver.net:993
    • IMAP-passord: Arbeidspassord
    • Utgående SMTP-server: smtpout.secureserver.net:465 (eller 587)
    • SMTP-passord: Arbeidspassord
  • Du kan prøve våre feilsøkingstrinn hvis du fortsatt ikke kan legge til e-postadressen din for Workspace Email i Samsung e-post.