Android: Konfigurere Workspace-e-post

Denne artikkelen gjelder bare for Workspace-e-post. For instruksjoner om Office 365-e-post, se Outlook-app på Android: Konfigurer e-postadresse

Vi vet at du gleder deg til å få e-postfunksjonen konfigurert på Android®-enheten din. Det skal ta oss ca. 5 minutter for å få e-posten din til å fungere.

Gjør følgende for å konfigurere den opprinnelige mail-appen med Workspace-e-postkontoen: Du kan også hente e-posten din med Outlook-appen. Slik konfigurerer du Outlook-appen på Android-enheten din:

Hvis du følger trinnene nedenfor og du fremdeles ikke kan motta eller sende e-postmeldinger, finner du hjelp under Android: Feilsøking av e-post. Det kan hende at du må foreta noen ekstra endringer, avhengig av hvor du bor og hvilke(n) ISP(er) du bruker.

FØR DU STARTER: å sette opp Android med e-posten din, må du vite innstillingene for POP eller IMAP e-postservere og porter. For å finne dem, gå til oppsettsenteret for e-post og skriv ned den informasjonen du finner under under Innstillinger for e-postserver.

MERK: Trinnene for å sette opp e-post på Android-enheten din kan være noe forskjellig avhengig av produsent/modell og din nettleverandør. Men all informasjon du trenger til å sette opp kontoen din (brukernavn, passord, serverinnstillinger) finnes i disse trinnene.

Å sette opp e-post på en Android-basert enhet.

1. Åpne enhetens e-postprogram.
  2. Hvis du allerede har satt opp en e-postkonto, trykk på Meny og trykk på Konti. Trykk på Meny igjen og trykk på Legg til konto.
  3. Skriv E-postadressen og passordet og klikk på Neste.
  4. Hvis du har IMAP, trykk på IMAP. Hvis du ikke er sikker, trykk på POP3.
  5. Bruk disse innstillingene for den innkommende serveren, avhengig av typen e-post du har:
    POP3
    Brukernavn Skriv inn din fulle e-postadresse.
    Passord Skriv inn passord for din e-postkonto.
    POP3-server pop.secureserver.net
    Port 110
    IMAP
    Brukernavn Skriv inn din fulle e-postadresse.
    Passord Skriv inn passord for din e-postkonto.
    IMAP-server imap.secureserver.net
    Port 143
  6. Bruk disse innstillingene for den utgående serveren:

Du må ha aktivert SMTP-videresendinger for kontoen din som et feilsøkingstrinn. For mer informasjon, se Administrer din e-postkonto SMTP-releer.

SMTP (Server for utgående e-post)
    SMTP-server smtpout.secureserver.net
    Port 80
    Sikkerhetstype Ingen
  7. Velg Krev pålogging og sikre at Brukernavnet (den fullstendige e-postadressen din) og Passordet er riktiget. Trykk på Neste.
  8. Trykk på Neste igjen. Gi kontoen din et navn og skriv inn det navnet du ønsker skal vises på de utgående meldingene.
  9. Trykk på Fullført.

Det er det hele. Hvis alt virker som det skal, vil du nå se noen e-postmeldinger. For å være sikker på at du kan sende meldinger, skriv en e-post og send den til deg selv.

Noen Android-enheter og e-postklienter krever ikke pålogging. Hvis innstillingene ovenfor ikke fungerer, må du derfor gå tilbake til trinn sju og fjerne markeringen ved Krever pålogging og deretter gå videre med konfigureringen.

Hvis du ikke mottar e-postmeldiger eller ikke kan sende noen, se Android: Feilsøking av e-post. Ta det med ro. Det er noen få ting som kan skje i løpet av konfigurasjonsprosessen Vi vil hjelpe deg å undersøke og rette problemene.

For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.