Angi e-postadresse for gjenopprettelse

Å legge til en e -postadresse for gjenoppretting hjelper deg med å tilbakestille Microsoft 365 -passordet ditt på nett. Hvis du noen gang glemmer passordet ditt, kan en kobling for tilbakestilling av passord sendes til e -postadressen for gjenoppretting.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Administrer ved siden av e -postadressen du vil redigere.
  3. Under Kontoinformasjon velger du Legg til e -post for gjenoppretting . (Hvis du allerede har angitt en gjenopprettings -e -post og du vil endre den, velger du Rediger .)
  4. Skriv inn e -postadressen for gjenoppretting og velg Lagre .

Du vil se en bekreftelsesmelding som forteller deg at e -postadressen for gjenoppretting ble lagt til.