Angi e -postmål for eNom -domenet mitt

For å fullføre konfigureringen av Microsoft 365 fra GoDaddy på et domene hos eNom, må du legge til og endre DNS -poster for å peke domenenavnets e -post til Microsoft 365.

Verdiene du trenger for hver nye oppføring finnes på Microsoft 365 Angi e -postmål -siden etter at du har bekreftet domeneeierskapet ditt .

1. Logg på eNom -kontoen din .
  2. Velg Domener og Mine domener .
  3. Hvis du har flere domenenavn, velg domenenavnet du vil redigere.
  4. Under Administrer domene -menyen velger du Vertsoppføringer .
    • TXT -post: Angi informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
    • CNAMES : Angi informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
  5. Velg Legg til SRV- eller SPF -oppføring .
    • SRV -oppføringer: Skriv inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
  6. Velg Lagre.
  7. Under Administrer domene velger du E -postinnstillinger .
  8. Endre valg av tjeneste til bruker (MX) .
    • MX -oppføringer: Angi informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
  9. Velg Lagre.

Kontakt eNom kundestøtte på 1 (425) 274-4500 hvis du trenger ytterligere hjelp.

Relaterte trinn

• La GoDaddy sjekke de nye DNS -innstillingene dine ved å logge på kontoen din og velge Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill! Du vil motta en e -post når Microsoft 365 -adressen din er klar.
  • Deretter konfigurerer du e -posten din på enhetene dine .