Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Angi e -postmål for Hover -domenet mitt (Tucows)

For å fullføre konfigureringen av Microsoft 365 fra GoDaddy på et domene hos Hover, må du legge til og endre DNS -oppføringer for å peke domenenavnets e -post til Microsoft 365.

Verdiene som trengs for hver nye oppføring finnes på Microsoft 365 Angi e -post -destinasjon -siden etter at du har bekreftet domeneeierskapet ditt .

1. Logg på Hover -kontoen din .
  2. Hvis du har flere domenenavn, velg domenenavnet du vil redigere.
  3. Velg DNS -fanen.
  4. For hver nye post velger du Legg til ny og skriver inn følgende:
    • TXT -oppføring: For Oppføringstype velger du TXT og skriver inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
    • CNAME -oppføringer : For Oppføringstype , velg CNAME og skriv inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
    • MX -oppføringer : For Oppføringstype velger du MX og skriver inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
    • SRV -oppføringer : For Oppføringstype velger du SRV og skriver inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
  5. Velg Lagre.

Kontakt Hover-kundestøtte på 1 (866) 731-6556 hvis du trenger ytterligere hjelp.

Relaterte trinn

• La GoDaddy sjekke de nye DNS -innstillingene dine ved å logge på kontoen din og velge Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill! Du vil motta en e -post når Microsoft 365 -adressen din er klar.
  • Deretter konfigurerer du e -posten din på enhetene dine .