Angi e -postmål for domenet mitt hos et annet selskap

Hvis domenenavnet ditt er hos en annen registrator eller DNS -en din administreres av et annet selskap, må du oppdatere DNS -innstillingene dine. Du må legge til TXT-, CNAME- og MX -oppføringene dine før du kan bruke Microsoft 365 fra GoDaddy -kontoen.

Trinn 1: Finn DNS -oppføringene dine

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Øverst på instrumentbordet ser du et banner som sier at e -posten din ikke kan motta e -post ennå. For å se DNS -postene dine velger du Hjelp meg med å fikse dette .
    velg hjelp meg med å fikse dette i banneret på instrumentbordet

Trinn 2: Legg til og oppdater DNS -postene dine

1. Logg på kontoen din med din nåværende DNS -vert. (Nedenfor er instruksjonene for oppdatering av DNS -oppføringer for leverandører som kunder ofte bruker.)
  2. Hvis du har eksisterende SPF- eller MX -oppføringer på domenet ditt, må du fjerne dem før du fortsetter til de neste trinnene og legger til GoDaddy -oppføringene dine.
  3. TXT -oppføring : Finn hvor du skal legge til en TXT -oppføring, og skriv deretter inn detaljene fra e -posten din & Office -instrumentbord.
  4. CNAME -oppføringer : Finn hvor du skal legge til en CNAME -oppføring, og skriv deretter inn detaljene fra e -posten din & Office -instrumentbord.
  5. MX -oppføringer : Finn hvor du skal legge til en MX -oppføring, og skriv deretter inn detaljene fra e -posten din & Office -instrumentbord.
  6. For å bekrefte de nye DNS -innstillingene dine, går du tilbake til E & Office -instrumentbordet, og velg deretter Jeg er ferdig . Når Microsoft 365 -adressen din er konfigurert, sender vi deg en e -post.

De fleste DNS -endringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.