Angi e -postmål for Network Solutions -domenet mitt

For å fullføre konfigureringen av Microsoft 365 fra GoDaddy på et domene hos Network Solutions, må du legge til og endre DNS -poster for å peke domenenavnets e -post til Microsoft 365.

Verdiene du trenger for hver nye oppføring finnes på Microsoft 365 Angi e -postmål -siden etter at du har bekreftet domeneeierskapet ditt .

1. Logg på Network Solutions -kontoen din .
  2. Velg Administrer konto .
  3. Velg Mine domenenavn .
  4. Velg Rediger avanserte DNS -oppføringer
  5. For TXT -oppføring :
    • Bla til Tekst (TXT -oppføring) og velg Rediger TXT -oppføringer .
    • Angi informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
    • Velg Fortsett .
  6. For CNAME :
    • Bla til Vertsaliaser (CNAME -oppføringer) og velg Rediger CNAME -oppføringer .
    • Angi informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
    • Velg Fortsett
  7. For MX -oppføringer :
    • Bla til E -postservere (MX -oppføringer) og velg Rediger MX -oppføringer .
    • Angi informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
    • Velg Fortsett .
  8. For SRV -oppføringer :
    • Bla til Tjeneste (SRV -oppføring) og velg Rediger SRV -oppføring .
    • Angi informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
    • Velg Fortsett .

Kontakt Network Solutions kundestøtte på 1 (888) 642-0209 hvis du trenger ytterligere hjelp.

Relaterte trinn

• La GoDaddy sjekke de nye DNS -innstillingene dine ved å logge på kontoen din og velge Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill! Du vil motta en e -post når Microsoft 365 -adressen din er klar.
  • Deretter konfigurerer du e -posten din på enhetene dine .