Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Angi e -postmål for Wix -domenet mitt

For å fullføre konfigureringen av Microsoft 365 fra GoDaddy på et domene hos Wix, må du legge til og endre DNS -poster for å peke domenenavnets e -post til Microsoft 365.

Verdiene du trenger for hver nye oppføring finnes på Microsoft 365 Angi e -postmål -siden etter at du har bekreftet domeneeierskapet ditt .

1. Logg på Wix -kontoen din .
  2. Velg Domener under Abonnementer .
  3. Under Mine domener velger du Avansert .
  4. Velg Rediger DNS .
  5. Legg til følgende DNS -oppføringer:
    • TXT -post: Angi informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
    • CNAME -oppføringer: Skriv inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
    • MX -oppføringer: Angi informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
    • SRV -oppføringer: Skriv inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
  6. Velg Lagre DNS .

Kontakt Wix kundestøtte på 1 (800) 600-0949 hvis du trenger ytterligere hjelp.

Relaterte trinn

• La GoDaddy sjekke de nye DNS -innstillingene dine ved å logge på kontoen din og velge Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill! Du vil motta en e -post når Microsoft 365 -adressen din er klar.
  • Deretter konfigurerer du e -posten din på enhetene dine .