Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Angi en midlertidig avslutning for virksomheten min på Facebook, Google Min bedrift og Yelp

Facebook, Google Min bedrift og Yelp tillater bedriftseiere å legge ut et midlertidig varsel om nedleggelse, og opprette et banner som informerer besøkende om avslutningen og når den er planlagt avsluttet. Resten av oppføringen er uendret. Banneret tas automatisk ned på sluttdatoen.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Åpne nettstedet ditt.
    • For Website Builder: Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
    • For Digital Marketing Suite: Bla ned til Markedsføring på nettet og velg Administrer ved siden av kontoen du vil endre.
  3. Åpne oppføringen din (Facebook, Google Min bedrift eller Yelp).
    • For Website Builder: Fra instrumentbordet velger du Markedsføring og deretter oppføringen din ( Facebook , Google Min bedrift eller Yelp ).
    • For Programserie for digital markedsføring: Fra instrumentbordet velger du Sosial og oppføringer og deretter oppføringen din ( Facebook , Google Min bedrift eller Yelp ).

Merk: Har du ikke en oppføring tilkoblet? Følg meldingene for å koble til nettstedet ditt eller opprette en ny oppføring.

4. Velg Administrer > Angi som midlertidig lukket .
  5. Angi eller rediger datoen da virksomheten din åpnes, og velg Bruk endringer .