Gå direkte til hovedinnholdet

Nettsteder + Markedsføring Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Angi en midlertidig avslutning for virksomheten min på Facebook, Google Min bedrift og Yelp

Facebook, Google Min bedrift og Yelp tillater bedriftseiere å legge ut et midlertidig varsel om nedleggelse, og opprette et banner som informerer besøkende om avslutningen og når den er planlagt avsluttet. Resten av oppføringen er uendret. Banneret tas automatisk ned på sluttdatoen.

  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Åpne nettstedet ditt.
    • For Websites + Marketing: Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
    • For Digital Marketing Suite: Bla ned til Markedsføring på nettet og velg Administrer ved siden av kontoen du vil endre.
  3. Åpne oppføringen din (Facebook, Google Min bedrift eller Yelp).
    • For Websites + Marketing: Fra instrumentbordet velger du Markedsføring og deretter Markedsføring . Deretter velger du oppføringen din ( Facebook , Google Min bedrift eller Yelp ).
    • For Digital Marketing Suite: Fra instrumentbordet velger du Sosial og deretter oppføringen din ( Facebook , Google Min bedrift eller Yelp ).

    Merk: Har du ikke en oppføring tilkoblet? Følg meldingene for å koble til nettstedet ditt eller opprette en ny oppføring.

  4. Velg Administrer > Angi som midlertidig lukket .
  5. Angi eller rediger datoen da virksomheten din åpnes, og velg Bruk endringer .

Relaterte trinn

Mer informasjon