Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Angi standard navneservere for mine forhandlerkunder

Når kundene dine kjøper eller overfører et domenenavn, må de velge navneserverne domenenavnene vil peke til. Du kan angi dine egne egendefinerte hosting- og parkerte navneservere som standardinnstillinger. For å bruke denne funksjonen, må hostingproduktene og toppdomenene dine (TLD-er) støtte tilpassede navneservere.

For hjelp med å endre navneserverne for ditt eget domene, sjekk ut Endre navneservere for domenene mine .

Merk: Du trenger ikke å fullføre trinnene nedenfor hvis du foretrekker å bruke våre hosting -navneservere som standard i stedet for å tilordne egendefinerte navneservere.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Gå til Innstillinger og velg Domener .
    Velg Domener fra Innstillinger -fanen
  3. Under Standard navneservere , velg et alternativ:
    • Bruk tilpassede hosting -navneservere : Angi at egendefinerte hosting -navneservere brukes. (Best for kunder som hoster domenenavnene sine hos deg.)
    • Bruk egendefinerte parkerte navneservere : Angi at egendefinerte parkerte navneservere skal brukes. (Best for kunder som ikke umiddelbart er vert for domenenavnene sine.)
      Velg navneserveralternativet
  4. Deretter angir du de spesifikke egendefinerte navneserverne du vil bruke.
  5. Velg hvilke navneservere som skal tilordnes som standard:
    • Hosting : Tilordne kundenes domenenavn automatisk til de egendefinerte hosting -navneserverne du angav.
    • Parkert : Tilordne kundenes domenenavn automatisk til de egendefinerte parkerte navneserverne du angav.
      Velg standardinnstilling

Merk: Hvis du bruker dine egne navneservere til å hoste eller parkere kundenes domenenavn, er du ansvarlig for eventuelle sonefilendringer.

6. Klikk på Lagre for å fullføre endringene.