Angi tidssone- og datoinnstillinger

Du kan tilpasse innstillingene for dato og klokkeslett for Arbeids -e -post via Innstillinger -menyen.

1. Fra Innstillinger -menyen klikker du på Skjerminnstillinger .
  2. Gå til Tid -fanen.
  3. Fra tidssonelisten velger du tidssonen din.
  4. Fra listen Numerisk datoformat velger du formatet du vil at datoene skal vises som.
  5. Fra listen Mappeoppdatering angir du hvor ofte du vil oppdatere mapper. Tidsforøkelsen er i minutter.
  6. Klikk på OK.