Microsoft 365 fra GoDaddy Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Angi e -postmål for domenet mitt i en annen GoDaddy -konto

Hvis domenenavnet ditt er i en annen GoDaddy -konto, må du oppdatere DNS -innstillingene dine. Du må legge til og oppdatere TXT-, CNAME- og MX -oppføringene for å peke domenenavnets e -post til Microsoft 365.

Påkrevd: Før du kan finne verdiene for hver oppføring i e & Office -instrumentbordet, må du bekrefte domeneeierskapet ditt .

Trinn 1: Finn DNS -oppføringene dine

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Øverst på instrumentbordet ser du et banner som sier at e -posten din ikke kan motta e -post ennå. For å se DNS -postene dine velger du Hjelp meg med å fikse dette .
    velg hjelp meg med å fikse dette i banneret på instrumentbordet

Trinn 2: Legg til og oppdater DNS -postene dine

1. Logg på den andre GoDaddy -domeneporteføljen din.
  2. Velg ved siden av domenet dittSkjermbilde som viser ikonet med tre prikker for å velge alternativer for redigering av domene Rediger alternativer for domene , og velg deretter Rediger DNS . Du må kanskje rulle ned for å se Rediger DNS .
  3. Angi TXT -oppføringen din:
    1. Velg Legg til ny post .
    2. Under Type velger du TXT .
    3. Angi detaljene fra e & Office -instrumentbord.
    4. Velg Legg til flere poster .
  • Angi CNAME -oppføringen din:
    1. Under Type velger du CNAME .
    2. Angi detaljene fra e & Office -instrumentbord.
    3. Velg Legg til flere poster .
  • Angi MX -oppføringen din:
    1. Under Type velger du MX .
    2. Angi detaljene fra e & Office -instrumentbord.
  • Velg Lagre alle poster .
  • For å bekrefte de nye DNS -innstillingene dine, logger du på kontoen din og velger Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill! . Når Microsoft 365 -adressen din er klar, sender vi deg en e -post. DNS -endringer kan ta opptil 48 timer før de begynner å vises på Internett, men vil normalt være raskere.