API-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

API -forhandler informasjon og skjema for samling av avgift

API -forhandlere må kreve riktig salgsavgift fra kundene sine for kjøp. For å anerkjenne disse retningslinjene, må alle eksisterende API -forhandlerkunder sende oss en signert kopi av skjemaet nedenfor til oss innen 31. januar 2015. Nye API -forhandlere må sende inn skjemaet som skal brukes innen 30 dager etter at de har konfigurert kontoene sine.

For å sende inn mva -informasjonen din

1. Last ned skjemaet Uniform Salg og bruk sertifikater her .
  2. Fyll ut skjemaet.
  3. Send det utfylte skjemaet på e -post til salestax@godaddy.com .

Merk: I stedet for dette skjemaet vil vi også godta statlig utstedte forhandlersertifikater.

Advarsel: Hvis du ikke sender dette skjemaet, forbeholder vi oss retten til å vurdere kostnader som tilsvarer API -forhandlerkontoens omsetningsavgift.