Åpne Linux-hostingkontoen min

Slik logger du på GoDaddy og finner instrumentbordet for Linux-hostingkontoen din.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    velg administrere
  3. Nå er du på instrumentbordet for Linux-hostingkontoen din.
    instrumentbord for linux-hostingkontoen

Relaterte trinn

• Klikk på cPanel-administrator for å gå direkte til cPanel-startsiden. Hvis du trenger hjelp, kan du se cPanel-dokumentasjon.
  • Klikk på phpMyAdmin for å gå direkte til phpMyAdmin-startsiden for kontoen. Hvis du trenger hjelp, kan du se phpMyAdmin-dokumentasjon.
  • Klikk på Filbehandler for å gå direkte til filbehandling i cPanel. Hvis du trenger hjelp, kan du se Dokumentasjon for filbehandling i cPanel.
  • Klikk på FTP-administrator for å gå direkte til siden FTP-kontoer i cPanel. Hvis du trenger hjelp, kan du se cPanel-dokumentasjon for FTP-kontofunksjonen.
  • Hvis du vil logge på direkte i cPanel, går du til http://mittDomenenavn/cpanel, der mittDomenenavn er domenet ditt og suffikset, for eksempel coolexample.com. Du trenger påloggingen for cPanel (dette instrumentbordet > Innstillinger-delen > Konto-fanen) og passordet (fra cPanel-oppsettet). Hvis du ikke har passordet, kan du endre det.