Åpne Linux-hostingkontoen min

Slik logger du på GoDaddy og finner instrumentbordet for Linux-hostingkontoen din.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    velg administrere
  3. Nå er du på instrumentbordet for Linux-hostingkontoen din.
    instrumentbord for linux-hostingkontoen

Relaterte trinn

• Er du klar til å flytte noen filer til kontoen din? Klikk på Filbehandler for å gå direkte til filbehandling i cPanel. Hvis du trenger hjelp, kan du se Dokumentasjon for filbehandling i cPanel.
  • Klikk på cPanel-administrator for å gå direkte til cPanel-startsiden. Hvis du trenger hjelp, kan du se cPanel-dokumentasjon.
  • Klikk på phpMyAdmin for å gå direkte til phpMyAdmin-startsiden for kontoen. Hvis du trenger hjelp, kan du se phpMyAdmin-dokumentasjon.
  • Klikk på FTP-administrator for å gå direkte til siden FTP-kontoer i cPanel. Hvis du trenger hjelp, kan du se cPanel-dokumentasjon for FTP-kontofunksjonen.
  • Slik logger du deg på cPanel direkte: Først må du endre cPanel-passordet til noe du vet (cPanel-passordet er det samme som FTP-passordet). Gå til https://myDomainName/cpanel, der myDomainName er domenet ditt og domenets TLD, for eksempel coolexample.com. Du trenger påloggingen for cPanel (dette instrumentbordet > Innstillinger-avsnittet > Konto-fanen) og passordet du akkurat endret. Da kommer du til cPanel-administrator uten å måtte gå gjennom dette instrumentbordet.