Åpne WebHost Manager (WHM)

Du kan åpne WebHost Manager direkte fra nettleseren.

  1. Åpne en nettleser og naviger til https://yourserverip:2087, der yourserverip er serverens IP-adresse.
  2. La Brukernavn være satt til "rot", angi ditt Passord, og klikk deretter på Logg på.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.