Apple Mail -feil: Kan ikke sende melding med serveren

Du kan se en feilmelding i Apple Mail som sier:

Kan ikke sende melding med serveren [serveradresse]
Avsenderadressen [e -postadressen din] ble avvist av serveren [serveradresse]

Eller du vil kanskje ikke kunne sende e -post uten å se en feilmelding. I begge tilfeller er det noe galt med de utgående serverinnstillingene dine. Prøv disse trinnene for å løse problemet.

1. Hvis du har alternativet i feilmeldingen, klikker du på Rediger SMTP -serverliste .

Merk: Hvis du ikke har feilmeldingen åpen, eller ikke ser dette alternativet: Velg kontoen din under Innboks, klikk på tannhjulet under postboks -listen, og velg Rediger “ [e -postadressen din] ”… Klikk deretter på menyen neste til utgående e -postserver (SMTP) , og velg Rediger SMTP -serverliste…

2. Velg serveren som brukes av kontoen din.
  3. Hvis du har flere servere med samme navn, må du fjerne duplikatene. Velg den dupliserte serveren, og klikk deretter - under listen.
  4. Klikk på Avansert .
  5. Sørg for at alle feltene samsvarer med de riktige innstillingene dine:
    FeltBør være ...
    Automatisk oppdagelse og vedlikehold av kontoinnstillingerValgte
    PortEt portnummer fra e -postoppsettsenteret ditt
    Bruk SSLHvis porten er oppført i sort, lar du dette alternativet være valgt . Hvis porten er oppført i oransje , må du sørge for at dette er valgt .
    AutentiseringPassord
    Tillat usikker autentiseringIkke valgt
    BrukernavnFullstendig e -postadresse
    PassordDitt riktige e -postpassord
  6. Klikk på OK.
  7. Hvis du kommer tilbake til feilmeldingen, velg serveren du nettopp redigerte, og klikk på Prøv med valgt server .