Apple Mail (Mac): Konfigurer e-postadresse

Du kan få tilgang til din Office 365 fra GoDaddy-e-postkonto fra hvor som helst det er praktisk for deg. Slik konfigurerer du e-postadressen din med Apple Mail-appen på din stasjonære Mac.

1. Start e-post.
  2. Fra menyen E-post, velger du Preferanser.
  3. Klikk på + (Opprett en konto).
  4. Velg Exchange.
  5. Fyll ut følgende og trykk deretter på Fortsett:
    Felt Hva du skal gjøre ...
    Navn Skriv inn navnet ditt.
    E-postadresse Angi din fulle konto-e-postadresse.
    Passord Angi passordet du konfigurere for kontoen.
  6. Hvis du mottar en advarsel om at "Internettkontoer kunne ikke logge på Exchange-serveren...", fyller du ut følgende og klikker på Fortsett:
    Felt Hva du skal gjøre ...
    Beskrivelse Angi en beskrivelse for kontoen
    Brukernavn Skriv inn din fulle e-postadresse.
    Passord Angi passordet du konfigurere for kontoen.
    Serveradresse Skriv inn outlook.office365.com
  7. Klikk Fortsett.
  8. Velg programmene du ønsker å koble til Office 365-e-postadressen din, og deretter klikker du på Ferdig.