Oppdater eksisterende kontoinnstillinger i Apple Mail

Hvis du allerede har konfigurert en e -postkonto i Apple Mail, kan du gjøre endringer i kontoinnstillingene når som helst du trenger. Hvis du har problemer med å motta eller sende e -post, er det lurt å dobbeltsjekke alle innstillingene i forhold til påloggingsinformasjonen og e -postoppsettsenterets e -postserverinnstillinger .

1. I Apple Mail, under Inbox, velger du innboksen du vil endre på.
  2. Klikk på tannhjulet under listen over postbokser, og velg Rediger " [e -postadressen din] " ...
  3. Under Kontoinformasjon -fanen kan du redigere:
    • E-postadresse
    • Brukernavn (hele arbeids -e -postadressen din)
    • Passord
    • Innkommende og utgående serveradresser som kan vises her.
  4. Under Avansert kan du redigere sikkerhetsinnstillingene (SSL) og portinnstillingene.
  5. Lukk Kontoer -vinduet, og klikk på Lagre når du blir bedt om det.