GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Bruk en fargepalett på min GoDaddy Studio -design

Når du endrer farger i GoDaddy Studio -prosjektet, kan du spare tid ved å bruke palettverktøyet for å bruke et sett med farger samtidig.

Alle GoDaddy Studio -kunder har et forhåndsdefinert sett med fargepaletter å velge mellom, mens PRO -kunder også har tilgang til sine egne lagrede paletter.

Slik fungerer det.

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen velger du Prosjekter og deretter prosjektet du vil jobbe med.
  3. Trykk på Palett nederst til høyre.
  4. Trykk eller rull til en fargepalett du liker. Hvis du velger en fargepalett, brukes paletten på alle sidene. For å se de forskjellige fargekombinasjonene som er tilgjengelige i én palett, trykker du på paletten flere ganger.
  1. Logg på GoDaddy Studio -kontoen din .
  2. Rull ned til Dine prosjekter , og velg deretter prosjektet du vil jobbe med.
  3. Velg bakgrunnslaget for prosjektet.
  4. I menyen til høyre velger du Palett .
  5. Velg en fargepalett du vil ha. For å se de forskjellige fargekombinasjonene som er tilgjengelige i én palett, klikker du på paletten flere ganger. Oppdateringene dine lagres når du bruker dem.