Arbeids-e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til ekstra lagringsplass i e -postkontoen min

Når du har kjøpt ekstra plass, kan du bruke den på e -postadressene du konfigurerer.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Arbeids-e-post.
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen der du vil bruke ekstra plass.
  4. Klikk Vis e-post .
  5. Hold musen over redigeringsikonet ved siden av adressen du ønsker, og klikk deretter Rediger .
  6. I Kvote -feltet angir du den ekstra plassen du vil bruke.
  7. Klikk på Lagre.

Mer informasjon