Bruk butikkreditt på kjøp

Når du kjøper på nettstedet vårt, kan du bruke butikkreditt på samme måte som du bruker andre betalingsalternativer, for eksempel kredittkort. Følg disse trinnene for å bruke tilgjengelig kreditt på et kjøp.

1. Velg et produkt, og velg deretter Legg til i handlevognen .
  2. (Valgfritt) Velg eventuelle tilbud du vil legge til.
  3. Gå gjennom handlevognen og velg Jeg er klar til å betale . Butikkreditt brukes automatisk på det nåværende kjøpet ditt.
  4. Påkrevd: Hvis totalbeløpet overskrider butikkreditten din, må du velge en ekstra betalingsmetode for den gjenværende saldoen.
  5. Velg Bestill gjennomgang .
  6. Etter at du har lest og godtatt de allmenne tjenestebetingelsene, velger du Fullfør kjøpet .

Merk: Kreditt er underlagt vilkårene og betingelsene i våre allmenne tjenestebetingelser. Kreditter kan brukes mot et fremtidig kjøp av alle produkter eller tjenester.