Arbeide med feillogger

Denne artikkelen gjelder bare for webhosting. For mer informasjon, se Hvilken type hostingkonto har jeg?

Våre Linux-basert hostingkontoer lar deg aktivere innsamling av feillogger i perioder på sju dager, som starter 24 timer etter at du aktiverer innsamlingen. I denne perioden kan du se dine feillogger til enhver tid, men når de sju dagene er over vil du ikke kunne se feilloggene lenger.

Du kan når som helst forlenge innsamlingen av feilloggene i løpet av de sju dagene ved å slette alle eksisterende feillogger og starte innsamlingsprosessen på nytt.

MERK: Feillogger er ikke tilgjengelig på Economy Linux Classic Hosting-planer. Ikke sikker på om det er deg? Se Hvilken type hostingkonto har jeg?

For å aktivere feillogger

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av vertskontoen du vil bruke klikker du på start.
  4. I Innstillinger i Hosting Control Panel klikker du på ikonet Feillogger.
  5. Klikk Oppdater.

Det tar vanligvis 24 timer før du kan se feilloggene dine.

For å se feillogger

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av vertskontoen du vil bruke klikker du på start.
  4. Velg Filer og FTP-menyen, velg FTP-filbehandler.
  5. Naviger til mappen Feillogger.
  6. Velg feilloggene du vil se, klikk på Last ned og lagre deretter filene på datamaskinen.