Tilordne mappetillatelser for delegatene

Når du har gitt delegattilgang til domener i kontoen din, kan du bruke mapper til å begrense hvilke domener delegatene kan se og administrere. Dette lar deg styre hva delegatene kan gjøre med domenene på dine vegne.

Se en video om å administrere tillatelser for domenetilgang for delegater.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Mapper -ikonet over domenelisten, velg mappen du vil redigere, og velg deretter Rediger mappe .
    velg rediger mappe
  3. (Valgfritt) Endre delegattillatelser for alle domener i kontoen din ved å velge Alle domener og deretter velge Rediger mappe.
    • Delegater med domenetilgang til kontoen din får automatisk Administrasjonstilgang til Alle domener-mappen. Dette betyr at de har tilgang til alle domener i kontoen din hvis du ikke begrenser tilgangen deres ved å redigere Alle domener-mappen direkte.
  4. Endre tilgangsnivået for delegatene ved å slå av og på tillatelsene til Administrasjonstilgang og Overføringstilgang. Dette tillater delegatene å fullføre ulike domenehandlinger basert på adgangstillatelse:
    • Delegater med Administrasjonstilgang kan:
      • oppdatere kontaktinformasjon
      • Redigere navneservere
      • Redigere hostnavn
      • Redigere videresending
      • låse eller låse opp domener
      • slå på eller av automatisk fornyelse
      • Administrere underdomener
    • Delegater med Overføringstilgang kan:
      • Sett i gang domeneoverføringer til en annen GoDaddy-konto
      • Sett i gang domeneoverføringer til en annen registrator
      • Slette domener
      • Oppfør et domene til salgs
  5. Velg Lagre for å bruke endringene.

Tilknyttede trinn