Automatisk konfigurering av e-post på iOS-enheten din

Du kan konfigurere e-post på Apple® iOS-enheten din, inkludert iPhone® og iPad®, bare ved å skrive inn e-postadressen og passordet ditt ved hjelp av vårt iOS autokonfigureringsverktøy, som konfigurerer port- og serverinformasjonen for deg.

Denne funksjonen kan du bare bruke hvis enheten din kjører iOS 6 eller nyere. Du kan oppdatere operativsystemet ditt fra iOS-enheten din på apple.com/ios.

Slik konfigurerer du automatisk e-post på Apple-enheten din

1. Gå til E-postoppsettsenteret og logg på med e-postadressen og passordet ditt.
  2. Klikk på Komme i gang.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Dersom du er på den mobile enheten din, klikker du på koblingen for å åpne nettleseren din.
    • Dersom du er på en annen enhet enn den mobile enheten din:
      1. I Telefonnummer-feltet skriver du inn mobiltelefonnummeret ditt, eller for en iPad med 3G eller et mobilabonnement, skriver du inn mobildatanummeret ditt.

Hvis du vil finne mobildatanummeret på en iPad, klikker du på Innstillinger og trykker deretter på Generelt, trykk på Om og rull deretter ned til Mobildatanummer.

2. I Operatør-menyen velger du mobiltelefonoperatøren du benytter og klikker deretter på Send.

Hvis du bruker en annen leverandør enn de som er oppført (dette gjelder særlig for kunder i andre land enn USA), må du sende koblingen til e-postadressen som er knyttet til mobilnummeret ditt.

3. I tekstmeldingen du mottar, klikker du på koblingen for å åpne nettleseren din.
  4. I nettleservinduet klikker du på Installer.
  5. Klikk på Installer nå.
  6. Alternativ: Dersom du har en passordlås på Apple-enheten din, blir du bedt om å skrive inn Passordet ditt.
  7. Skriv inn passordet til e-postkontoen din og klikk deretter på Neste.
  8. Så snart Verifisert-meldingen vises, klikker du på Ferdig.

Slik fjerner du e-postkontoer fra Apple-enheten din

1. På iOS-enheten din, trykker du på Innstillinger og deretter på Generelt.
  2. Trykk på Profiler.
  3. Trykk på Fjern.
  4. Alternativ: Dersom du har en passordlås på Apple-enheten din, blir du bedt om å skrive inn Passordet ditt.

For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.