GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Avanserte alternativer for registreringsskjema

Slik finner du de avanserte alternativene for registreringsskjema:

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Gå til Registreringsskjema -området ditt, og klikk på Rediger under skjemaet du må tilpasse.
  3. Avanserte alternativer for nettskjema, Rediger -knapp
  4. Velg fanen Avansert til høyre på siden.

Alternativer for avansert registreringsskjema:

Rediger aktiveringsmelding
Egendefinerte destinasjonssider
Registreringsskjema -side
Knappetekst
Bekreft bekreftelsen på nytt
Bekreftelsesretningslinjer
Språk

Rediger aktiveringsmelding

Når kontakter registrerer seg via det dobbelte registreringsskjemaet ditt , GoDaddy Email Marketing dem en bekreftelses-e-post. De må klikke på bekreftelseskoblingen i denne e -posten for å bli lagt til dine aktive abonnenter. Du kan legge til din egen tilpassede tekst i denne e -postbekreftelsen ved å bruke knappen Rediger aktiveringsmelding . Du kan også endre fra -detaljer og emnelinjen i bekreftelses -e -posten her.

Egendefinerte landingssider:

Når abonnenter sender inn informasjon til skjemaet ditt, bruker GoDaddy Email Marketing standard landingssider for å gi deg beskjed om at alt gikk som det skal :) Du kan omdirigere abonnentene dine til egendefinerte sider - bare legg url til landingssiden du ønsker å tilpasse. Trykk på Lagre, test og du er klar!

Lær mer om forskjellen mellom bekreftelses destinasjonsside og aktivering landingsside her.

Side for registreringsskjema:

Så du har et registreringsskjema på nettstedet ditt og vil koble til det i bunnteksten i kampanjen? Legg til url i stedet for påmeldingsskjemaet :)

Merk: Dette gjelder kun hvis registreringsskjemaet IKKE er et GoDaddy Email Marketing -skjema. Lær om hvordan du legger til standard registreringsskjema i e -postbunnteksten din her .

Knappetekst:

Her kan du tilpasse visningsteksten til abonnementsknappen på skjemaet ditt.

Bekreft bekreftelse på nytt:

Velg dette alternativet bare hvis skjemaet ditt er dobbeltvalg . Hvis du vil sende en bekreftelses -e -post til alle registreringer, selv om de allerede er i de aktive abonnentene dine, merker du av for dette alternativet.

Bekreftelsesretningslinjer:

Alle registreringsskjemaer er standard som dobbeltvalg. Dobbel opt-in betyr at påmeldingene dine vil motta en e-postbekreftelse med en kobling i den. De blir ikke lagt til dine aktive abonnenter før de klikker på denne koblingen i e -posten sin. Det er en sikrere metode for å samle inn påmeldinger, og vil holde abonnentene fri for søppelpostbots, som kan oppdage registreringsskjemaet ditt.

Dette eliminerer også sjansen for misbruk der noen sender inn noen andres e -postadresse uten deres viten og mot deres vilje. Det er en enkel måte å sørge for at de nye registreringene dine også er feilfri!

Enkel påmeldingsskjema vil aktivere et nytt abonnement umiddelbart etter registrering. Ingen bekreftelses -e -post sendes med dette valget. Det er en god idé å sørge for at du har en captcha hvis du bruker dette alternativet :)

For å aktivere single opt-in, bare kryss av i boksen og lagre. Hvis du vil la skjemaet være dobbeltvalg, lar du avmerkingsboksen være avmerket.

Språk:

Du kan velge det spesifikke språket for dette skjemaet her. Dette er atskilt fra kontospråkinnstillingen . Dette gjelder bare for dette skjemaet, og standardbekreftelsen som vises for personer som registrerer seg for dette skjemaet.

Relaterte emner:

Tilpasse skjema design
Kan jeg legge til et skjema i kampanjen min?
Hvordan legger jeg til skjemaet mitt på nettstedet mitt?
Kan jeg legge til skjemaet mitt på Facebook?