GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Avanserte alternativer for registreringsskjema

Slik finner du de avanserte alternativene for registreringsskjema:

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Gå til Registreringsskjema -området ditt, og klikk på Rediger under skjemaet du må tilpasse.
  3. Avanserte alternativer for nettskjema, Rediger -knapp
  4. Velg fanen Avansert til høyre på siden.

Alternativer for avansert registreringsskjema:

Rediger aktiveringsmelding
Egendefinerte destinasjonssider
Registreringsskjema -side
Knappetekst
Bekreft bekreftelsen på nytt
Bekreftelsesretningslinjer
Språk

Rediger aktiveringsmelding

Når kontakter registrerer seg via det dobbelte registreringsskjemaet ditt , GoDaddy Email Marketing dem en bekreftelses-e-post. De må klikke på bekreftelseskoblingen i denne e -posten for å bli lagt til dine aktive abonnenter. Du kan legge til din egen tilpassede tekst i denne e -postbekreftelsen ved å bruke knappen Rediger aktiveringsmelding . Du kan også endre fra -detaljer og emnelinjen i bekreftelses -e -posten her.

Egendefinerte landingssider:

Når abonnenter sender inn informasjon til skjemaet ditt, bruker GoDaddy Email Marketing standard landingssider for å gi deg beskjed om at alt gikk som det skal :) Du kan omdirigere abonnentene dine til egendefinerte sider - bare legg url til landingssiden du ønsker å tilpasse. Trykk på Lagre, test og du er klar!

Lær mer om forskjellen mellom bekreftelses destinasjonsside og aktivering landingsside her.

Side for registreringsskjema:

Så du har et registreringsskjema på nettstedet ditt og vil koble til det i bunnteksten i kampanjen? Legg til url i stedet for påmeldingsskjemaet :)

Merk: Dette gjelder kun hvis registreringsskjemaet IKKE er et GoDaddy Email Marketing -skjema. Lær om hvordan du legger til standard registreringsskjema i e -postbunnteksten din her .

Knappetekst:

Her kan du tilpasse visningsteksten til abonnementsknappen på skjemaet ditt.

Bekreft bekreftelse på nytt:

Velg dette alternativet bare hvis skjemaet ditt er dobbeltvalg . Hvis du vil sende en bekreftelses -e -post til alle registreringer, selv om de allerede er i de aktive abonnentene dine, merker du av for dette alternativet.

Bekreftelsesretningslinjer:

Alle registreringsskjemaer er standard som dobbeltvalg. Dobbel opt-in betyr at påmeldingene dine vil motta en e-postbekreftelse med en kobling i den. De blir ikke lagt til dine aktive abonnenter før de klikker på denne koblingen i e -posten sin. Det er en sikrere metode for å samle inn påmeldinger, og vil holde abonnentene fri for søppelpostbots, som kan oppdage registreringsskjemaet ditt.

Dette eliminerer også sjansen for misbruk der noen sender inn noen andres e -postadresse uten deres viten og mot deres vilje. Det er en enkel måte å sørge for at de nye registreringene dine også er feilfri!

Enkel påmeldingsskjema vil aktivere et nytt abonnement umiddelbart etter registrering. Ingen bekreftelses -e -post sendes med dette valget. Det er en god idé å sørge for at du har en captcha hvis du bruker dette alternativet :)

For å aktivere single opt-in, bare kryss av i boksen og lagre. Hvis du vil la skjemaet være dobbeltvalg, lar du avmerkingsboksen være avmerket.

Språk:

Du kan velge det spesifikke språket for dette skjemaet her. Dette er atskilt fra kontospråkinnstillingen . Dette gjelder bare for dette skjemaet, og standardbekreftelsen som vises for personer som registrerer seg for dette skjemaet.

Relaterte emner:

Tilpasse skjema design
Kan jeg legge til et skjema i kampanjen min?
Hvordan legger jeg til skjemaet mitt på nettstedet mitt?
Kan jeg legge til skjemaet mitt på Facebook?