VPS og Dedikerte servere (Mine servere) Hjelp

Avbryt Sikkerhetskopiering av nettsted

Hvis du ikke lenger vil bruke funksjonen Sikkerhetskopiering av nettsted, kan du fjerne den fra serveren.

Når du avbryter Sikkerhetskopiering av nettsted permanent, vil alle sikkerhetskopiene dine bli fjernet. Etter at du avbryter tjenesten, kan vi ikke gjenopprette eller få tilgang til disse sikkerhetskopiene for deg.

1. Klikk på fanen Sikkerhetskopier i kontrollpanelet for Min server.
  2. Klikk på Endre abonnement i området Sikkerhetskopiering av nettsted.
  3. Klikk på Avbryt abonnementet to ganger.