Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Avslutt e -post

Mottar du e -poster fra en GoDaddy Email Marketing -bruker, og ønsker du ikke å få dem lenger? Hvis du noen gang ønsker å fjerne deg selv fra en liste, klikker du bare på Avslutt -knappen nederst i e -postene du har mottatt. Det spiller ingen rolle om det er den siste e -posten du har mottatt, eller om det er en e -post fra måneder siden. Hvis du klikker på den knappen, fjernes du automatisk fra listen deres umiddelbart.

avslutte abonnementsknappen nederst i en  GoDaddy  Email Marketing -e -post

Noen ganger kan du finne den knappen øverst i e -posten, i stedet for nederst, men den vil se helt like ut!

Og hvis du bruker Gmail til å motta e -postene dine, kan du bruke en spesiell kobling rett i overskriften til e -posten, som ser slik ut:

avslutte abonnementskoblingen i overskriften til Gmail -e -post

Hvis du har problemer med å finne den avslutte abonnementsknappen, eller hvis du fortsetter å motta e-post, etter at du har sagt opp abonnementet, er det bare å ringe det prisbelønte støtteteamet vårt døgnet rundt på (480) 463-8836! Vi får alt rettet opp!